top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam

Wat gaan we nu doen? - Blog 24 -

We hebben ondertussen heel wat aanbiedingen uit het land ontvangen maar de juiste job zit er gewoon nog niet echt tussen. Niet genoeg uitdaging, de verkeerde plek, te saai, te complex, geen woonruimte te vinden in de omgeving etc etc. Best moeilijk af en toe en de moed zakt ons soms ook echt in de schoenen, maar we blijven positief. Het moet lukken.

Verder worden ons ook nog steeds bedrijven te koop of te huur aangeboden,dus we hebben nog genoeg om de komende tijd te bekijken, te bezoeken en uit te zoeken.


Inmiddels hebben we ook besloten om niet voor het hotel in de Zugspitze te gaan. De omgeving bevalt ons goed, maar de gedachte dat de oude eigenaar in het pand wil blijven wonen, roept bij mij beelden op van een aflevering van 'ik vertrek'. Dus we zetten hier definitief een streep door.


Dus we storten ons weer op internet om de bedrijven te bekijken die we nog op ons stapeltje hebben liggen.


We hebben wederom een stapel, JA | NEE | TWIJFEL gemaakt. En na een avondje uitzoeken blijven er van de 20 objecten maar 2 over die we serieus willen bekijken. Dus morgen zullen we de makelaar bellen voor een bezichtiging.


Voor nu welterusten!


- wordt vervolgd



200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page