top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam

Op weg naar ons nieuwe bestaan, deel 3 - Blog nummer 9 -

Bijgewerkt op: 13 feb. 2018

De knoop is doorgehakt, dus dat houdt in dat er veel werk verzet moet gaan worden. We kijken zelf vaak naar het programma; Ik vertrek, en daar moeten we soms stiekem wel een beetje om lachten. Dus nu moeten wij alles wel goed voorbereiden zodat wij niet in die valkuilen stappen.

Gelukkig spreken we allebei een aardig mondje Duits, dus we kunnen ons in ieder geval verstaanbaar maken. We hebben ervaring in de hospitality. We weten wat ons te wachten staat. We hebben het bedrijf al een aantal keren bekeken dus dat punt is ook akkoord. We hebben een adviseur en makelaar in handen genomen en het is geen bouwval. Dus alle slechte "ik vetrek" items kunnen we afstrepen. Hahahaha


Deze week reizen we weer af naar de Ostsee om kennis te maken met de Baron. De Baron wordt namelijk onze huurbaas, dus wel fijn om elkaar even in de ogen te kijken in plaats van alleen een handtekening op het contract. Oliver en Birthe zijn eigenaar van de Exploitatie en huren het pand van de Baron. Dus we nemen de exploitatie van hun over en huren van de Baron.

Omdat mijn moeder ook wel nieuwsgierig is geworden, gaat ze gezellig mee. Ook best wel fijn want stel nou dat we in onze enthousiasme toch nog iets over het hoofd hebben gezien. Ik heb daarom mn moeder dan ook gevraagd om heel eerlijk te zijn. Maar dat zit wel goed.


Ondanks dat het de hele weg heeft geregend is mijn moeder in ieder geval ook al heel enthousiast over de omgeving. En net zo verliefd op het landgoed als ons.We lopen nog even ( dat even duurt een paar uur, hihihi ) bij alle panden langs. Laten alle ruimtes zien en maken nog wat extra foto's. Om daarna kennis te maken met de Baron. We zijn een klein beetje zenuwachtig maar hij is super aardig en hij had al veel over ons gehoord en heeft is ook blij dat wij de opvolgers worden van O en B. Hij laat een fles champagne openen en brengt een toast uit. We proosten op een mooie samenwerking voor zeker 10 jaar! We kletsen nog wat maar nemen dan helaas afscheid want we hebben nog een behoorlijke rit voor de boeg. We rijden nog even door de omgeving. Wat hebben we een heerlijke dag gehad en rijden voldaan weer naar huis. Ging de tijd maar wat sneller, want we willen graag aan de slag.

- wordt vervolgd -



66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page