top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam

Lastige beslissing - Blog nummer 14 -

Bijgewerkt op: 14 feb. 2018

Een onverwachte wending in het Zwitserland verhaal. Terwijl we aan het lopen zijn komen we een echtpaar tegen en we raken aan de praat over Zwitserland. Ze hadden vernomen dat we plannen hadden om te verhuizen naar Zwitserland, dus als we hulp konden gebruiken dan wilden ze met alle plezier helpen. Omdat we eigenlijk al hadden besloten dat het niet door kon gaan ivm de hoge vraagprijs leek het ons wel zo netjes dat gelijk te melden.

Dit resulteerde erin dat we een week later bij ze thuis aan de koffie zaten met het plan onder de arm. Er iemand naar laten kijken kan geen kwaad, toch? Misschien zien hun iets wat wij over het hoofd hadden gezien en was er toch een mogelijkheid om het plan door te zetten.


Om een lang verhaal kort te maken, naast dit echtpaar waren er nog twee echtparen die wel oren hadden naar dit project. De drie echtparen kopen de lodge en wij kopen de exploitatie. Hoe en wat de constructie gaat worden daar moeten we met zijn allen nog even over brainstormen. Maar er zijn weer mogelijkheden.

Ineens gebeurd er weer heel veel. Alle stukken en cijfers doornemen. Foto's bekijken. Praten, praten en nog eens praten. Het grappige is dat we geen 1 van allen de lodge ooit in het echt hebben gezien. Dus we zijn met zijn allen verliefd geworden op een plaatje. Het is dan ook echt een plaatje zo mooi, maar voordat we helemaal verder gaan willen we eerst met zijn allen kijken. Dus zo ontstaat het plan om af te reizen naar Zwitserland.


Maar eerst zullen wij contact hebben met B. We zijn natuurlijk nog in gesprek over een ander project. Maar als we heel eerlijk zijn ligt onze voorkeur wel in Zwitserland. Dus moeten we een lastige beslissing nemen ( want stel dat dit toch weer niet door gaat ) en contact opnemen met B. Want het is wel zo netjes dat ze op de hoogte is van onze andere plannen voordat we naar Zwitserland afreizen.


- wordt vervolgd -


108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page