top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMirjam

En toen ging het weer mis - Blog nummer 21 -

Bijgewerkt op: 27 feb. 2018

Er zijn een aantal weken voor bij. En we zitten inmiddels weer op Vlieland. Onze Zwitserse droom is voorbij. De deal was 99% rond. Maar in Zwitserland zijn heel veel lastige regeltjes en het schijnt dat 1 van die regels is dat de Zwitsers altijd voor gaan wanneer er iets te koop staat. En dat gebeurde nu dus ook. De Lodge is uiteindelijk gekocht door de Bergbahnen Gstaad. Dit zijn ook de eigenaren van de gondel die vanuit het dal naar de Lodge en de piste gaat. Zij hebben waarschijnlijk gewacht tot alle onderhandelingen zijn gedaan ( dus tot de prijs naar beneden is gegaan ) en hebben toen toegeslagen. Want daarvoor hebben ze nooit interesse getoond en nu ineens wel. Dus dit zaakje stinkt aan alle kanten. Maar we schieten er niks mee op, we kunnen er niks aan doen. Regels zijn regels. We voelen ons echt genaaid, want er moet toch iemand zijn geweest die informatie heeft doorgespeeld. Helaas zullen we daar nooit achter komen.


Maar goed we zitten dus weer in Nederland en zijn weer een illusie armer. We vinden het echt heel erg jammer, want we hadden er echt heel veel zin in en hadden ook bijna alles al geregeld. We hebben wel weer heel veel geleerd.

Het is gewoon lastig want in je hoofd moet de knop weer om. Ik ben er nu ook wel even klaar mee. Dus voor mij voorlopig geen zoektocht meer. Er is de laatste maanden zoveel gebeurd, zoveel zoektochten, zoveel teleurstellingen. Het is wel even genoeg.


- wordt misschien vervolgd -


176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page